top of page

WE ARE 
GOLDEN

MTF MOre than a face 

more than a face

more than a face MTF

mtf MTF MTF MTF MTF MTF

mtf eventmodel agency MTF

more than a face 

eventmodel 

hostess 

more than a face

MTFMTF MTF MTF MTF MTF 
Moer than face more than a face eventmodel hostess hospitality

Doordat er steeds een groeiende vraag naar bekwame eventmodels, promomodels, fashionmodels en presentatoren is, richtte Michèle Mottrie More Than a Face op. Michèle is zelf al jaren actief in de modewereld als model en eigenares van michelemottriebags. Haar eigen ervaringen met oog op kwaliteit, professionalisme en exclusiviteit geeft ze met passie door aan de staff van MTF, zo zorgt ze ervoor dat deze de beste worden in de sector.

 

WHAT

More Than a Face is een nieuw en jong eventmodel agency in Gent die volop aan het groeien is door een succes - en kwaliteitsvolle staff. MTF staat voor persoonlijkheid, kwaliteit, elegantie, klasse en hands-on mentaliteit. Bent u op zoek naar eventmodels, promomodels, fashionmodels of een presentator voor uw event? MTF biedt de beste staff in elk vak. Onze prioriteit? De klant en daarom streven we naar een service op maat die de behoeften van de klant vervult en de verwachtingen overschrijdt. Als u kiest voor MTF dan kiest u voor kwaliteit. Elk event wordt met de grootste discretie behandeld als respect ten opzichte van onze klanten en hun klanten.

 

HOW

Elke werkkracht wordt consciëntieus geselecteerd via een casting bij ons op kantoor. Vervolgens maakt onze opleiding van elke nieuwe acquisitie een uitstekende werkkracht en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de eisen en waarden van de klant. Deze opleiding wordt gegeven met passie voor het vak en voor de werknemer wat elk tot een getalenteerde en gepassioneerde werker maakt voor uw event. Onze crew is onze grootste troef, daarom vinden we het belangrijk dat ze gemotiveerd en geëngageerd zijn om telkens een top notch service aan te bieden aan de klant. Ook zorgen wij voor de perfecte look (haar, make up, kledij) die matcht met uw event.

 

WHO

De naam More Than a Face spreekt voor zich, niet alleen zijn onze models knap, ook zijn ze sociaal, hands-on, meertalig en gepassioneerd door mode, luxe én natuurlijk de klant. Kortom zijn ze de perfecte gastheer/-vrouw voor uw event. Selectief gaan we op zoek naar de geschikte boys and girls om de naam van MTF te representeren.

 

Eventmodels: zorgen niet alleen voor een goed zicht en reputatie van uw event, ook zorgen zij voor kwaliteit en elegantie die de bezoekers van uw event zullen wegblazen.​

 

Promomodels: zorgen, met de juiste aanpak en nodige professionaliteit, voor meer brand awareness voor uw product of merk.

Fashionmodels: niet alleen staan ze graag voor de camera, ook doen ze dat met veel passie en plezier! Op zoek naar het perfecte model voor u nieuwe campagne? Bij MTF bent u aan het juiste adres. 

 

Presentatoren: met hun uitgebreide kennis aan woordenschat en perfect gearticuleerde vocabulaire, zorgen ze voor buitengewone speeches op uw event. 

bottom of page